Užitečné informace

Pravidelně zde publikujeme články, které vám pomohou se v problematice deratizace, dezinsekce a dezinfekce zorientovat.

Hlodavci mohou lidem způsobit škody na majetku, ale také často přenáší různé nemoci. Sepsali jsme pro Vás seznam nemocí, které může člověku způsobit myš, krysa a nebo potkan. Hlodavec je v mnoha případech pouze mezihostitelem, ze kterého se bakterie či nemoc přenese na člověka.

Našli jste u sebe doma štěnice a nebo se vám na těle objevily štípance a kousance, které na první pohled vypadají jako ty od štěnic? Pravděpodobně každého člověka hned napadne, že si štěnice doma vyhubí sám. Je ale vůbec možné zbavit se štěnic svépomocí například pomocí babských rad a různých tipů a triků z internetu?

Jako profesionálové se často setkáváme se snahou poradit si se štěnicemi svépomocí. Spousta obchodů prodávajících přípravky vás bude přesvědčovat o tom, že je možné. V tomto článku bychom vám chtěli vysvětlit, proč je téměř nemožné zbavit se štěnic svépomocí. Také se dozvíte, jaké škody tím můžete napáchat.

Štěnice má 5 vývojových stádií, přičemž každé stádium se musí alespoň jednou nasát krve, aby se mohlo vyvinout do dalšího stádia. Samice za svůj život naklade 200 - 500 vajíček. Vývoj vajíčka za optimální teploty trvá 30 - 50 dní. Vajíčka štěnic mohou klást pouze dospělé samice. Ke kompletnímu zamoření štěnicemi dochází během 3 - 6 měsíců od...

Potřebujete pomoc? Chcete poradit?

Jsme tu pro vás - rychlost, odbornost, diskrétnost a komplexní služby.

Trápí vás štěnice, švábi, hlodavci, nebo jiní škůdci? Potřebujete pomoc, nebo jen poradit? Jsme tu pro vás 7 dní v týdnu, 24 hodin denně. Vždy rychle, ochotně a diskrétně zlikvidujeme škůdce a vrátíme vám opět klid a pohodu.